Despre noi

Cine suntem

Povestea Chrissoveloni este una de succes, dar si de valori familiale. Ne invata puterea de a pastra unitatea familiala, de a incerca mereu, de a lupta mereu pentru un ideal. Acum, in secolul 21, numele Chrissoveloni este inca recunoscut printre oamenii de afaceri si iubitorii de istorie.

Cand spui Chrissoveloni, spui maretie, frumusete si istorie. Mostenirea culturala este completata de minunile arhitecturale ale „Imobiliara Chrissoveloni”.

Secretul: Cum au devenit atat de reusite? S-au gandit la toate!

  • Membri familiei erau comercianti educati, care calatoreau frecvent, venind in contact cu toata frumusetea si arta pe care lumea o are de oferit. Acest lucru se reflecta asupra numeroaselor proprietati cu aspect fantastic, pe care le-au detinut si vandut.
  • S-au orientat catre inovatie. Banca a crescut mai rapid si mai mare decat a competitiorilor, deoarece familia Chrissoveloni a avut acces la si a sustinut tehnologii moderne, pentru vremurile respective.
  • Au studiat arta managementului in strainatate. Au inteles nevoile angajatilor lor, i-au respectat pe toti si au facut tot posibilul pentru a crea nu numai conditiile de munca potrivite, ci si motivatia adecvata.

SCURT ISTORIC

S.C. IMOBILIARA CHRISSOVELONI S.A. a fost infiintata de singurul mostenitor ramas, Jean Chrissoveloni in 1991.

FONDARE

Compania imobiliara actuala a fost fondata si se bazeaza pe doua secole de experienta in afaceri in Romania si in strainatate, de familia Chrissoveloni.

EVOLUTIE

Familia Chrissoveloni, comercianti si  inovatori excelenti , au investit extrem de divers, de la paduri, la terenuri agricole, la cladiri, fabrici si comert.

CONTINUITATE

In 1991 singurul mostenitor ramas, Jean Chrissoveloni s-a intors acasa pentru a infiinta noua „Imobiliara Chrissoveloni”, pe care o cunoastem astazi.

PREZENTUL

In zilele noastre, compania imobiliara Chrissoveloni ofera diverse tipuri de servicii, toate aliniate cu dragostea familiei pentru perfectiune si inovatie.

Fondare: Afacerea Chrissoveloni in Romania a fost infiintata in 1848 la Galati, de Zannis M. Chrissoveloni.  Acesta a fost doar inceputul povestii familiei care, la un moment dat, a detinut o mare parte din Bucuresti.

Evolutie: Familia Chrissoveloni, comercianti excelenti si inovatori de afaceri, s-au orientat de la bun inceput si au investit extrem de divers, de la paduri, la terenuri agricole, la cladiri si fabrici si comert, care apoi au stat la baza Bancii Chrissoveloni SAR.

Banca a devenit un succes si crestea de la an la an. Asa a ajuns sa fie construit impresionantul Palat Florentin Chrissoveloni, situat pe strada Lipscani nr. 16. In 1931, familia a infiintat si o companie imobiliara numita „Imobiliara Chrissoveloni” in Bucuresti.

Continuitate: In timpul celei mai mari crize financiare a secolului XX, in anii 1930, familia Chrissoveloni a trebuit sa-si vanda majoritatea activelor pentru a-si plati creditorii si deponentii.

Dupa ce au supravietuit falimentului si si-au reconstruit afacerea, au dat peste regimul comunist, care a expropriat banca cu toate bunurile familiei in 1948, dupa 100 de ani de afaceri neintrerupte.

In 1960, familia a parasit Romania pentru a se intoarce in Grecia, in 1991, cand singurul mostenitor ramas, Jean Chrissoveloni s-a intors acasa pentru a infiinta noua „Imobiliara Chrissoveloni”, pe care o cunoastem astazi.

Prezentul: In zilele noastre, compania imobiliara Chrissoveloni ofera diverse tipuri de servicii, toate aliniate cu dragostea familiei pentru perfectiune si inovatie:

Vindem, inchiriem, gestionam, si reconditionam, cladiri rezidentiale, cladiri de birouri si cladiri comerciale si dezvoltam terenuri pentru constructii.

Proprietati ale familiei CHRISSOVELONI

Aveti un teren de vanzare?