Proiect Sandu Aldea

Sandu Aldea Nr.26

Bucharest Residential Area - Piata Domenii

Situat in sectorul 1, zona Piata Domenii. Imobilul se construieste pe un lot de cca 500mp.

Cladirea are 8 apartamente decomandate cu 3 camere ( parter, etajele 1,2,3 ) si un penthouse, acesta reprezentand etajul 4.

Viziunea proiectului Sandu Aldea nr.26

 

Conceptul de la care s-a pornit in definirea ansamblului de apartamente este acela de a extinde spatiul de locuit catre natura si de a le integra cu terase amenajate in concordanta cu cele mai noi tendinte. Exista un echilibru placut intre suprafetele construite si cele verzi, dar si cu terasele de care dispune fiecare apartament.

Reinventarea experientei de a locui intr-o cladire de apartamente este datorata exclusivitatii de care dispun cele 8 apartamente plus penthouse-ul.

INTEGRARE

Integrarea spatiului de locuit cu acces direct inspre terase extinse cu priveliste panoramica.

DESCHIDERE

 Oferirea unei gradini private cladirii de apartamente pentru a redefini experienta locatarilor.

CALITATE

Atat in constructia cladirii, cat si in finisaje se folosesc doar materiale si tehnologii de ultima generatie.

GRAD MAXIM DE CONFORT

STRUCTURA DE REZISTENTA

Fundatii continue din beton armat, plansee monolit din beton armat. Peretii exteriori se construiesc din zidarie de caramida si cadre de beton armat. Acoperisul este de tip terasa cu termoizolatie si hidroizolatie.

FINISAJE DE LUX

 Ferestrele vor fi cu geam termopan A1 si PVC. Usa de intrare va fi dotata cu geam termopan de tip AL.Peretii exteriori vor avea sistem de izolatii termice si vopsitorii de protectie in culorile fatadei.

UTILITATI

Vor fi incluse: racordarea la electricitate, apa, canalizare, gaz, CATV, internet direct de la retelele stradale existente. Sistemul de climatizare de tip multispli este echipat cu control din telecomanda cu infrarosu si sistem de Wi-Fi.

SUBSOL

Include un garaj pentru 10 autoturisme, un adapost ALA pentru 27 de persoane si statie de pompare apa.

DOTARI

Contorizare pentru fiecare apartament la: apa, gaze, electricitate.Cladirea va fi dotata cu lift si va avea interfon de tip video.

GRADINA

Se va amenaja cu alee pietonala de acces si spatii verzi cu flori si arbori pitici.

Schite Proiect Sandu Aldea